KRAM

Idag har jag och Anna räddat världen, en liten insats gjorde vi iallafall! Vi köpte en KRAM! Gör det du också!


Kramas mera!


 Snabba ryck!

I söndags så låg jag i sängen och deppade och tänkte att: "Nae, nu får det fan ta och hända nått! Tänk om man skulle ta och strunta i att köpa bil och flytta hemmifrån istället?" Kom på att mamma hade pratat om en lägenhet i samhället, en etta. Perfekt för mig egentligen. Det blev en sån där "plötsligt händer det" tanke och ringde mamma och frågade mer om lägenheten. Idag, onsdag, hämtade jag nyckeln och började flytta in mina första saker.
Impulsiv, JAG? Nehe, eller kanske lite.
Men jag är super nöjd och njuter av varje minut jag är i mitt EGET hem. Ska ju egentligen inte flytta in förrns 1 Oktober så jag har tänkt att ta flytten väldigt sakta. Aah säger jag nu och så sitter jag i lägenheten på fredag och bloggar. Nej då, jag vill göra allt i min takt och verkligen känna efter vad jag vill ha med mig dit och inte.


 Popps the secret

Nej jag är inte gravid och jag har inte börjat samla på frimärken. För idag ca kl 15.38 skrev jag på kontraktet som gör mig till lägenhets hyrare! Jag, Skipp och Stella ska alltså flytta till vår egen lilla lya den 1 Oktober! Det är spännande samtidigt som det är lite läskigt. Vara helt ensam och fixa ALLT själv, helt underbart!

Min nya adress blir då Brattgränd 1B, glöm inte bort den!



Litet, gulligt och mitt <3

 Ovisst

Ja nu är Vulkan över, nu väntar hösten. Och att hösten ser oviss ut är ju inget nytt men ändå bävar jag för hur det ska bli i höst, jag ser inget ljus. Hoppas på att den bjuder på massor av överraskningar.

Någon detaljerad sammanfattning blir det nog inte av helgen, skulle bli ett alldeless för långt inlägg och jag tycker inte om sånna. Det jag tänkt sammanfatta allt med är att allt blev en berg- och dalbana, vissa stunder var toppen medans andra stunder baserades på tårar och ilska. Svårt att säga hur det blir med avtalet dock, det blev ju en delvis lyckad helg och delvis hemsk helg. Därför får bloggens läsare bestämma. Ni får kommentera för eller emot ett alkoholavtal helt enkelt.

Har en liten överraskning också men den tänker jag inte avslöja förrns jag vet hur det blir, så den som läser min blogg får se ;)

Ikväll blir det film!




Join me!

 Ångerrätt

Jahopp då har jag fått en utskällning för mitt alkoholavtal! Lindgren påstår att jag måste lära mig att KONTROLLERE och nått om att Jesus faktiskt är odödlig och måste dricka med sina dödliga polare! Arbetsskadad efter 3 veckor på Glocalnet så tycker jag att alla avtal har ångerrätt på 2 veckor. Så om helgen blir lyckad så hävs avtalet.


KONTROLLERE

 Kenny <3

Nu har jag äntligen fått se Kenny Begins för tredje gången! Bästa filmen ever! Längtar tills Kenny Begins 2 kommer, eller typ Kenny returns eller vad den kommer heta.

Aaaaaaj, mitt på knölen mellan skinkorna!!!


Sexy bejb!

 Idag blev det en bakissöndag!

Veckan har varit slö därför har bloggandet varit vilande. Kan även bero på att det inte hänt så mycket i veckan. Men igår hände det endel. Jag åkte cross, varvade runt på ettan typ två vändor men jag åkte cross!

På kvällen blev det klassfest. Kul att träffa några av dom igen. Hoppas på en till träff snart dit alla kan komma.

Imorse när jag vaknade runt 8 och inte kunde somna om så ville jag bara dra något gammalt över mig och försvinna från jordens yta en stund. Därför ska jag nu göra ett skriftligt avtal med mig själv, pulicera det på bloggen så att dom som läser kan påminna mig. Är så trött på det här nu!

Härmed lovar jag att jag inte ska dricka alkohol förrns efter jul!
Dispans för Vulkanmarknaden, Empas 20års fest och Lindgrens 20års fest!



Nv/Te 06

 Skulle varit en bakissöndag!

Men för att vara bakis så måste man dricka MYCKET. Gårdagen var kul, inte för kul utan alldeless lagom, nästan tråkig. Gränsen är, som Anna hade sagt, obefintlig. Trodde inte att mina polare var så torra men men, tur att Lindgren kämpade mot strömmen!

Idag har jag iallafall äntligen städat lite och funderat igenom ett och annat. Eftersom dom flesta försvinner iväg till andra ställen nu i höst så ska jag satsa mer på Stella. Hon har sån potential som jag inte använder. Och vårt mål är att tävla till våren.

Men än så länge är det sensommar och ikväll är det bakissöndag med godis, film, Lindgren och Empa!


Sötnosan på 50års kalas!


Kvällens film, tror jag :P

 Cross

Oj vilken dag! Morgonen hade sina varningar om att det skulle bli en fullbokad dag. En stressig morgon, en ganska lugn arbetsdag och en fullbokad eftermiddag.

Det blev iallafall en liten stund med crosstokarna idag. Spännande med sånadär saker men jag måste erkänna att jag är lite skraj av mig när det sprutar grus och går fort, även om det är ganska sexigt med crosskillar.

Efter det blev det middag i Kristinehamn, finns inget som slår den kina restaurangen!


Tokstollarna!

 Kvällsdopp

Nu har jobbet börjat lätta, alla inlogg har börjat funka (ibland) och vi har fått börja lösa våra första fall. Idag löste jag och Mirelle två överlåtningar och ett adressfel.

Blev tyvärr inget Örebro idag. Farmor fyllde år så jag har spenderat dagen där tillsammans med en blåbärspaj, mums! Nu på kvällen åkte vi ner till Degernäs och slängde i hundarna på ett kvällsdopp, jag hade nog inte badat frivilligt tyvärr det var alldeless för kallt för mig.

 När du får oväntat besök

Hurtig som jag är så otroligt sällan har jag varit nu. Gick ut och gick på min en timmes lantpromenad och så ringde telefonen. Elin i andra änden av tråden som troligtvis slutat jobba och ville gå med ut och gå. Så det var bara att vända tillbaka och möta henne. Riktigt trevligt att träffa henne igen. När vi väl kommit igång och vandrat igen så fick vi ett infall och gick hem till Thore och hälsade på. Han så riktigt pigg ut faktiskt, piggare än när han jobbade som lärare. Plommonträdet som han fick av Nv06 när han slutade hade redan fått frukt och så fick vi smaka på Thores egna jordgubbar, muuums! Sen blev vi bjudna på blåbärspaj, vi som var så hurtiga och var ute och gick. Så det fick bli låååånga vägen hem igen. Thore har alltid så mycket att prata om, precis som Elin så självklart blev det diskussioner om allt mellan högt och lågt. Måste göras om!


Thore

 Zombie again

Blev sent igår så idag har jag varit en zombie på jobbet. Satt innan lunch och räknade timmarna när vår utbildares chef kommer in och ger oss ledigt resten av dagen. Kunde inte slutat bättre.

Ikväll blir det lugnt för imorgon efter jobbet blir det Örebro med brudarna!

Swingfly - Touch and go


 Trevlig överraskning

Imorse vaknade jag med ångest, är tydligen inne i en sån period nu. Dom kommer inte ofta men plötsligt händer det. Gick iallafall upp som en zombie och tog mig iväg till jobbet. Väl där så möts jag av glada goa arbetskamrater som talar om för mig att idag slutar vi kl 3 för den här veckan ska vi tydligen bara köra på 80%. Gissa om mungiporna gick uppåt då!

 Ååh Polly va gott! Ååh Polly va gott!

Den här dagen var en välbehövd slappar dag. Även fast jag inte drack mer än 5 klunkar TT igår så mår jag idag som om jag druckit 5 liter ren sprit. Tror min kropp automatiskt blir bakis eftersom den är så van att vara bakis minst en gång i veckan. Gårdagen påbörjades sent och höll på till tidigt söndagmorgon. Och lyckligtvis nog hade jag en trevlig kväll utan att dricka något mer än cola och vatten.

Idag har det bara blivit chill med Anna. Vi käkade pizza och handlade Polly. Ååh Polly va gott! Ååh Polly va gott! Efter det joinade Satta när vi skulle till kyrkogården för att ta en fridfull promenad. Påväg in till kyrkogården möter vi Henke som kommer i sin bil på gatan så han följde också med in. Hälsade på Sattas farfar, Henkes farmor och så självklart tände jag ett ljus hos Timmy. Det gör fortfarande ont att gå dit.

Ikväll blir det förmodligen Ice Age 3 med gänget om det inte blir för sent, jag är ju vuxen och har skaffat ett jobb som jag inte vill gå till.


Omöjligt att bara ta en!

 Öl lördag

Idag är dagen då jag ska "lära" mig att dricka öl. Tänkte att någon gång måste vara den första och nu när jag är sjuk och ska ta det väldigt lugnt ikväll så gör det ju inget om jag inte tycker om ölen, det är ju bara bra för då vet jag att det blir en lugn lördag. Gillar inte att folk har börjat kalla mig för FredagsAlkis xD

Eftersom Stella kommer från Tullarbackens öl-kull så passade jag på att köpa alla valpars namn:
Corona
TT
Guinness(stavning?)
Heiniken(stavning?)
Stella Artois

Dock hittade jag inte Stella på systemet i Degerfors så jag får bli utan Stella, köpte en Carlsberg istället, det får duga.
 

RSS 2.0