Skogen

Vilken underbar dag! 17 plus grader, trevligt sällskap och en underar natur! Kan nästan inte bli bättre. Dagen blev ju inte riktigt som vi tänkt oss eftersom att vägen var mjuk som deg och pappa tyvärr inte har någon terräng bil men vi hade en fin dag vid bäcken istället för att bestiga berg som vi egentligen skulle gjort. Det var roligt att ha med en chihuahua i skogen eftersom det känns som att det inte var riktigt rätt forum för honom. Och självklart passade vi på att träna hundarna lite, Stella var i princip omöjlig att träna med, hon hade för mycket annat att koncentrera sig på så det lades ner ganska fort. Skipper fick damma av lite kunskaper som han självklart inte tackar nej till. Och sen fick lilla Ollie träna lite inkallning som han kirrade utan problem.

Väl hemma från skogen helskinnade så var det dags att möta pappas reaktion på lerklumpen som jag kom körande i. Hahah det var bara att åka till biltvätten på dirren!


Oliver in action


Lerigt - Olerigt

 Mysdag

Angående förra inlägget så JA Elin det var Pippi jag städade bort, han är ju en liten lortgris :D

Hos Granny blev det massa mys, pizza, promenad, godis och kortspel. Hela söndagen har varit toppen. Nu väntar jag på Lindgren, Empa och Mr.Towelii. Mys söndagen förtsätter :D


Promenad med Marika, Skipper och Stella.


Såhär glad blev Stella för det.


Fast koppel är inget som är populärt hos fröken kelpie.


Blondie och Blondie trivdes bra i vårvädret.


Kortspel, ABBA och godis var det som gällde sen, 5-3 till mig :D

 Städning + Pizza = Sant

Nu har jag städat lite på mitt rum, det är ju så lätt att det blir rörigt särskillt när man har en kelpie. Och självklart bara för att så tog jag en före och en efter bild. :D

Snart blir det iväg och käka pizza med Marika hos Granny, mums!


Före


Efter

 Lycklig

Nu har jag äntligen fått låna ett objektiv av Micke, det är jag otroligt tacksam för!

Helt underbart skönt med två veckors lov nu, bara en vecka offeciellt men jag ser även de fyra dagarna i frankrike som lov. Det ska bli galet kul att åka till mitt drömresmål Paris, visserligen bara fyra timmar där men man ska vara glad för det man får. Perfekt att ha kameran med dit också, hoppas på väldigt fina bilder och minnen. Förväntan är stor. 

Måste även skriva lite om det här underbara vädret. Solen skiner, känslorna spirar och gatorna är fulla med lyckliga människor som vill få sin del av solen. Våren är härlig! Så fort solen skiner så kommer förhoppningarna om sommaren, tror den här sommaren kommer bli den bästa någonsin.

  
Finns det hjärterum så finns det stjärterum <3

 Vår

Idag har våren visat sig på riktigt, verkligt underbart! När jag kom hem från skolan så badade jag i solsken och mumsade på min hemmagjorda melonsorbet, min favorit glass. Det har varit en bra dag idag spralligheten har spirat i både mig och hundarna!

För att fira våren lite så åkte vi till klubben en sväng. Jag var sugen på att kolla in agilitybanan lite, synd bara att man i princip måste simma över hela lerplanen för att komma fram till hindren. Väl framme så tog hon tunneln utan problem, lite slalom med lite mer problem men inget oroande och sist men inte minst provade vi A hindret för första gången. Det skulle vi inte ha gjort för jag blev så glad eftersom hon inte ens tvekade på att springa över att jag satte mig ner i leran och blev lerig och blöt, sån är jag.

Fick tillbaka mitt internet idag så nu är det slut med att återuppleva barndomstiden med modem hastigheten.

RSS 2.0