Arvika

Gå och lägga sig kl 05.00 för att åka till Arvika kl 07.30, jag var inte så taggad imorse! Men det vart en trevlig dag, egentligen skulle vi bära flyttkartonger hela dagen eftersom Micke skulle flytta men han hade redan flyttat allt så det blev en chilldag. Först fika lite sen åka iväg och släppa hundarna och ta massa fina kort på dom och sen käka och sen hem igen. Det var otroligt skönt att gå in genom min dörr när jag om hem igen. Där stog min säng, precis som jag lämnade den imorse, och bara skrek efter mig. Srsy ! Tänker faktiskt ta några powernaps på rad nu, bilen är ju ingen Hästens att sova i direkt. 

Jag får låna Mickes objektiv till Frankrike! Very happy about that!! Tror inte jag hade kunnat leva med mig själv om jag hade strosat runt i Paris i 5 timmar utan kamera! 

 

 Webbdesign

Braaaaaaw

Idag har vi lärt oss hur man markerar en ruta!
Vi är enormt duktiga, vi och gänget på  webbdesignkursen!

Och så klickar vi på OK !!!!IQ

 Friluftsdag

Det blir ingen "skridsko-skade-rapport", jag är för proffsig för att skriva en sån. Nej men idag har jag lärt mig att åka skridskor, synd att det inte funkar på sommaren för jag gillar inte kylan på vintern. Medina var en riktigt hejare på isen, fast mest isen precis vid rinkkanten. Och självklart hade vi ett proffs på isen och en puck att vara rädd för, det flög is när han bromsade, dåå går det fort.

Sen blev det lunch med Medina, Elin, mamma, Ann och Miggen. Lika pinsamt och utspårat som vanligt. Nog om det.

När vi kom ner till valla för att spela bowling så kollade vi in i matsalen och vad satt det på vägen in dit tro? Joo min älsklings skylt: SNUSFÖRBUD, haha tror jag ska ta med mig den och sätta den på labb. Bowlingen blev en succé, iaf för min del. Medina körde sin egna stil, det tog en stund innan klotet kom fram till dom där vit-röda sakerna som jag inte kan stava till. Men hon slog en strike ändå. Elin körde som fasiken, hon ledde första omgången men jag kom ikapp på slutet och vann med 2 poäng. Lite som att snubbla på mål linjen. Andra omgången hade Medina gett upp och gått hem men Elin och jag tog en omgång till. Elin ledde heeela den omgången med måånga poäng. Jag hade inte satt en strike på hela båda omgångarna och Elin trodde att hon satt säkert på segern. Men oj så fel man kan ha. Eftersom Jesus är så braaa på bowling så sätter hon 3 strikes i rad på dom sista tre rutorna. Hur stor är chansen för det då? så andra omgången vann jag med 14 poäng. Känns helt OK. Så nu blire bowling kväll nån kväll.

 Helt vanlig tisdag

Blev inget P-lopp idag, lite synd eftersom det är bra miljöträning för Stella. Men istället ska vi åka med till Tällekullen på fredag och åka sulky. Det blir roligt. Sen ska Stella och jag följa med den 17:de på the grande finale P-loppet för Empas del.

Hade prov på lag & rätt idag, det var så lätt att jag blev lite orolig att jag hade missuppfattat allt. Får hoppas att jag blir gladare på Ulla L än jag blev på Ulla A när jag får tillbaka provet. Ulla A har förresten gjort sitt sista för att förstöra mitt liv. Hon KOMMER ångra sig.

Imorgon blir det att åka skridskor, det ska bli sååå kul faktiskt. Måste komma ihåg att göra varm o'boy imorgonbitti, mums. Efter skridsko åkandet blir det bowling. Det ska bli intressant att uppleva saker som man gjorde när man var liten igen. Jaja det blir väl en "skridsko-skade-rapport" imorgon.

Resten av dagen blir det att gå ut på promenad med Stella i hennes nya täcke, städa och tvätta. Vardagsgöra!

 Lucky

Det blev en rolig dag i skolan idag, antingen för att jag bara fick sova 3.5 timmar inatt eller så var det red bullen som fick mig att flyga. På samhällskunskapen fick vi lära oss massor om "Nördvärn", hahah tror att Ulla L också var lite trött idag.

Men det finns en baksida av denna fantastiska dag, hon heter Ulla A! Jag tänker sträcka mig till att använda fula ord, för idag har jag varit arg. Helvetes kärringen gav mig IG och förklarade uppgifterna på typ grekiska eller något, även fast jag har följt boken till punkt och pricka så får jag IG? Hon måste väl fatta att hon inte kan hitta på sin egna kemi! Så nu har Empa och jag en plan, kan inte avslöja den här, vi fick ju lära oss allt om hur man är kriminell på bästa sätt på samhällskunskapen såå nu är det bara att börja.

Och nu tillbaka till lite solsken efter regnet! Jag har shoppat ännu mer till Stella, eftersom Empa, jag och Lindgren ska på P-lopp i örebro imorgon så var jag tvungen att skaffa ett täcke till Stella, vi ska ju vara utomhus länge och det är kallt ute. Så efter biologin blev det Grodden, jag älskar den affären för tillfället. Jag letade efter täcken i Gbg och i Örebro i helgen men inget fynd, känner att jag inte har råd med ett täcke för 400 kr. Men på Grodden hittade vi ett superfint termotäcke, perfekt storlek men ingen prislapp. Efter mycket om och men fick kassörskan fram ett pris på datorn, 219kr, men helt plötsligt kom hon på att det var REA på dom täckena, så notan slutade på 109kr. Väldigt lagom tycker jag. Nästan lite billigt, men inte mig emot.  

RSS 2.0