Lyx

Inatt har jag sovit heela natten och imorse fick jag även en liten sovmorgon, bättre början på det här dygnet helt enkelt. När vi väl kom iväg så insåg vi att vi inte skulle hinna med Häromi, lite tråkigt men då sparade jag ju dom pengarna, då har jag råd att ha lite kul i februari istället. Vår destination var nu Lerum, det knappades in på GPS:en och vi var påväg. Jaa till Lerum hittade vi, men någon brukshundsklubb fanns inte så långt ögat nådde. Vi fick inse att vi blivit lurade av en liten teknisk pryl, pinsamt! Vi fick ringa Pia som väg ledde oss, till saken hör ju att Pia körde fel igår och Anfia pikade henne lite för det, men idag var det vr tur att köra vilse. Anfias första ord till Pia när vi kom fram: Det här tycker inte jag att vi pratar högt om.

När vi kom ner på planen fortsatte jag med positions övningarna och en liten del av poletten(stavning?) hade trillat ner. Men hon var totalt out of control. Det ryckte i henne och hon kunde absolut inte fokusera på varken boll eller godis. Vi pausade med en liten lekstund och efter det gick det bättre, jag är väldigt nöjd med dagens träning. Pia tog massor med kort som jag hoppas få se snart. Testade dessutom en ny övning idag eftersom jag vill börja med lite upplet, det blev en enklare apporterings övning. Jag höll i Stella medans jag kastade iväg bollen. Hon hittade inte bollen först så därför slog hon på näsan, imponerande, och sen kom hon tillbaka med bollen. Testade även hopp över hinder vilken gick bra. Men den bästa saken av allt måste varit när jag band upp henne och sa åt henne att lägga sig ner och jag gick ca 20m ifrån henne, hon låg kvar trots att någon hade infunnit en skjutbana inärheten. Stella är definitivt inte skottberörd, jag har ju varit lite orolig för det eftersom Skipper är lite berörd.

När vi hade varit ute i kylan i timtal, kändes det som iallafall det kanske var en och en halv timme max, så var det dags att åka hem igen. Väl hemma så hoppar jag i ett vaarmt underbart bad, jag ÄLSKAR att bada men jag känner ingen därhemma som har badkar, så jag fick passa på när det finns ett här. Att bada i badkar är vardagslyx för mig!
 
Imorgon kl 09.30 ska jag möta Martina på Stenugsunds torg och hon ska köpa mn fiskskål, det ska bli så skönt att äntligen bli av med den, ett plus är ju klirret som blir i kassan. Sen kommer väl Pia runt 11 så då bär det av hemmåt. Konstigt nog, för att vara mig, så har jag inte haft sån hemlängtan, brukar alltid vara helt sjuuk och bara vilja hem. Jag antar att det är datorn som gör att jag inte haft nån längtan, jag har ju kontakt med alla söta små vänner ändå. Det enda problemet är att Skipper inte har skaffat sig någon Msn än. Får fixa det åt honom när jag kommer hem. Saknar min Kakapopo much!!!

Känns som att det blir pipa imorgon Empa ?!?!?

 Action

Snart har ett dygn på Stellas och min lilla weekend gått och det har inte varit händelsefattigt direkt. Kom hit runt 23 tiden igår kväll och så gick vi och la oss runt midnatt någongång, han inte sova länge förrns jag och Stella vaknade av en biltuta. Kollade på klockan, den visade 02.15, shit har ju typ inte sovit något alls, hur ska jag nu orka upp imorgonbitti? Det började smälla och jag trodde att någon blev skjuten, vad har jag hamnat i för ghetto? Ska vår "komma-bort-från-dfs"-weekend se ut såhär? Det kom smäll efter smäll och jag hörde hur folk i andra lägenheter i huset började trampa omkring. Jag är ju ganska skraj av mig och här sitter jag och Stella helt utelämnade i ett område vi inte känner till och Anfia och Gert som vi inte heller känner (träffade dom för första gången igår när vi kom hit). Jag hörde hur någon går ut ur porten och så hörs ännu en smäll. Nu vart någon skjuten tänkte jag och målade upp sämsta tänkbara scenario. Sen hörde jag att någon i lägenheten som jag var i gick ut. Jag lyfte upp Stella och vågade mig fram till ett fönster. Då ser jag folk som står och kollar och ett flammande ljus på den vita väggen. Sen kommer Anfia upp och talar om att det är en bil som brinner och att brandkåren står utanför så allt är lugnt. Puuh. Trodde inte att jag skulle komma hem helskinnad, jaaa jag är nojig när det händer saker. Vad händer i Degerfors liksom?

Dagen började ju inte heller så topptrimmat, vakna till en borr i lägenheten brevid var ingen hit! Men men då kom jag ju upp i tid iallafall, tänk positivt. Efter en god frukost kom Anfia, jag och hundarna iväg till ett harem, en djuraffär! Spenderade BARA 400 kr, på saker jag behöver, tror jag. Joo men en reflexväst till Stella har jag letat efter och jag mitt smartskaft glömde ju ta med mig poopoo-bags så det var nyttigt. Sen handlade jag ett halsband till Stella innan vi åkte hit igår och den ringen var ganska grov s Stellas gamla läderkoppelskrok var för liten så det blev ett nytt läderkoppel, ett svart, mjaa det har jag också letat efter. En träningsboll är alltid bra att ha och så hittade jag ett supersött stryp halsband. Varför är det så roligt att handla åt Stella?
När Pia väl hade hittat fram till djuraffären och varit inne och handlat lite hon med så åkte vi iväg till Stenungsunds BK för lite lydnadsträning. För min del så gick det både bra och dåligt. Stella tyckte det var jätte mycket trevligare att kolla vad farsan Warroo hade för sig så hon sa fuck you till mig och tog sig en runda men kom snällt tillbaka när hon var klar. Sen tränade vi, MED KOPPEL, lite position och mjaa hon börjar förstå även fast hon hoppar och skyndar sig igenom hela grejen.

Imorgon ska vi till HÄROMI. Häromi = BILLIG djuraffär. Så jag antar att det blir lite mer spenderande där. Måste försöka komma på något som jag verkligen behöver! Blir även lite upplet för första gången och så lite mer lydnad, ska försöka klura ut en träningsplan med lite strategi i tills imorgon.

Saknar Degerfors lite faktiskt, svårt att vara ifrån Empa och Skipper i så många dagar! Men Stella och jag trivs super bra här också!

 Dagen

Blogg uppehåll!

Men nu har Empa hotat mig så nu måste jag komma på nått att blogga om. Just nu sitter vi på Webbdesignen och gör saker som är uttråkande :/

Idag har vi haft bild, jag gjorde klart min lilla miniatyr Stella nördigt nog. Hon är Stellas party-alter ego! Steppa heter hon. Empa använde sin fantasi och gjorde en party duck, med spikhalsband !

Känner att det här blir ett totalt onödigt inlägg så jag ger upp nu! :P


 Stolt

Mja imorse runt 8 tiden så var jag väl mest förbannad men nu när jag tänker tillbaka så är jag en stolt kelpie ägare! Jag försov mig imorse så därför fick hundarna följa med till skolan. Jag släppte ut vildarna precis som vilken annan dag som helst. Dom sprang iväg och gjorde det dom skulle. Som tur är så har jag hunnit ner till bilen när Stella får syn på en KATT!! Jag såg nått i stil med Skippers färg komma springande, men jag hade precis sett honom vid bilen, och så såklart ett brunt streck efter. Jag fick se att det var grannens stackars katt som sprang för livet. Klockan är 8 på morgonen, jag och är super stressad eftersom jag började 8.20 och jag skulle hämta Empa innan eftersom hon är halvt handikappad.  Jag hoppas inte men jag tror att hela kvarteret vaknade, där stog jag och skrek som en idiot. Flera gånger såg jag att hon kollade på mig men fortsatte springa, hon vart lite kluven. Men precis vid tomtgränsen stannar hon och jag får till ett glädjetjut mitt i allt. Och prinsessan vänder och känner sig redo för att åka till skolan.

Lite action i tillvaron har väl aldrig skadat.

 Shopping

Idag lämnade jag allt utom pengar och leg hemma. Tog med mig Empa och drog till Örebro för att inte ha några pengar kvar när jag återvände till Degerfors. Det vart en kul dag! Shoppade massor och jag är mest nöjd med min extremt fina klocka, längtat efter att få köpa en sån, dessutom var det prissänkt så jag fick en glad överraskning när jag skulle betala. Blev två fina festklänningar också, det är alltid roligt. Dessutom tvingade Empa mig att köpa ett par benvärmare i ABSOLUT-SKRIK-ROSA! Men jag tror det kommer bli en fin kontrast till mina svarta leggins och min svarta klänning! Göör läckert!

Imorgon blir jag bil-lös, då blir det en heldag med städning och träning, tror jag! Haha man kan ju aldrig veta så noga.

Nu blir det att kolla på film, The day after tomorrow!

 20

Haft en helt underbar 20årsdag, den hade inte kunnat bli bättre. Massor med sms sent på kvällen och ännufler tidigt på morgonen. Perfekta presenter, jag fick äntligen min efter längtade dammsugare. Middagen blev lyckad förutom att vi hoppade över den underbara chailatten, det var synd. Senare på kvällen blev det TP, haha älskar det spelet fast det tar så lång tid. Sällskapet var perfekt under hela dagen, kunde helt enkelt inte haft en bättre dag.

Men nu dröjer det vääääldigt länge innan det blir massa roligt igen, ett helt år kvar till jul och nyår och allt sånt kul. Jag får helt enkelt hoppas att festivalerna, midsommar och halloween blir superkul.

Haha nästa vecka blir det systemet igen för nästa helg blir det alkoholhaltiga drycker igen, längtar!


RSS 2.0