Äckel päckel!!

Idag har duktiga jag städat min toalett. Tänkte att eftersom det "bara" är två månader(arg!!) kvar tills jag flyttar så kanske det underlättar lite om jag städar toaletten nu så blir det inte så mycket då. Så nu är den ren och fin.
Jag är inte så jätte äcklad av äckliga saker egentligen (bara bakterieparanoid och kan inte ta på saker på allmänna platser t.ex trappräcken) men jag har fan mött något inne på min toalett som kommer ge mig mardrömmar!! AVLOPPET kallas han! Den som flyttar in efter mig borde vara glad för det lär inte varit tvång på att rensa avloppet innan man flyttar på minst 30 år! SÅ HEMSKT! Var tvungen att använda handskar för att inte dö och när jag försökte få tag i det så RÖRDE det på sig :O !!! Men nu är snusket nerspolat i toaletten och allt som användes vid ingreppet slängt, måste bara gå ut med soporna så att inte delar av det kryper upp ur sophinken inatt när jag sover!

Över till trevligare saker så vill jag bara tala om att jag är otroligt taggad för PARTÄÄÄÄJ imorgon med systrarna Bergström, om inte den ena ballar ut så klart. Men alla vet ju vad man gör med sånna, särskillt när man vet vart deras brevlåda bor och det inte alls är långt till den! :D


Kommentarer
Postat av: Anna

Uhhhhhh det där i avloppet lät jäkligt läskigt :SMen vet du vad? Imorrn är det partääääj!!

2010-03-05 @ 23:25:36
URL: http://viccipicci.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0