Tvättdag

Tyst AnnaB du är mupp så är det bara!


Nu har jag tvättat ALLT! Finns inte ett dammkorn i hela lägenheten och inte en enda smutstvätt! Det är så det ska vara.
Nu ska jag gå och och plocka ner brandvarnaren för Jesus ska steka piskfinnar och jag vill inte dö av ett tjutande ljud den här gången! Kan ju bli en traumatisk upplevelse som slutar med att jag blir rädd för att steka sånna!


Ser enormt mycket fram emot fredaag! Erik ska få så han tiger! Mouhahaha

 Städlördag!

Det bästa med att skura golvet är att man får lata sig medans golvet torkar! Har man då en väldigt blöt mopp så tar det lång tid. Man får ju inte vara dum!
AnnaB är en mupp

 Löööv!

Så här lycklig tror jag aldrig jag har varit när jag kommit ut från systembolaget! Min älskling är tillbaka! :D:D Gissa vem ska ska köpa en hel låda när hon får lön?


Kärlek


 En bra dag

Dagen idag har varit en ovanligt bra dag. Inget speciellt har hänt, mitt humör har bara varit på topp. Inga jobbiga tankar och inte så jätte trött. Kanske är min tre veckors långa depperiod över, vore ju helt otroligt skönt om det vore så.

Till helgen blir det massa roliga möten med dom flesta som ligger närmast hjärtat. Spännande helg att se fram emot. Kanske det som gör att jag mår så bra idag. Imorgon är det FREDAGSMYYYS! Helgerna är det bästa!

 Mörkerdepp

Ja, jag är ingen vinterhalvårsmänniska. Där du Emma där har vi ett långt ord att skriva upp! Jag trivs inte med livet just nu men jag har väldigt svårt att sätta fingret på vad som är fel, jag har ju allt jag önskade mig. Kunde kanske träffa mina vänner lite oftare men dom finns ju bara ett telefonklick bort så det är ju inte så farligt.

Igår var det höft- och armbågsröntgen för Stellas del. Hon vägrade sova men fick tillsist ge upp efter att ha lutat sig mot veterinärens ben och fot. Ingen veterinär skräck där inte, kanske kunde få låna lite av Stellas entusiasm ibland. Och uppfödaren Pia kunde självklart inte hålla sig borta, nyfiken som hon är dök hon upp på kliniken för att titta och bedömma röntgen bilderna. Skönt att ha någon med sig eftersom jag aldrig varit med om det tidigare. Försökte ju få med Robert men han hade annat för sig. Nu är det bara att vänta med spänning på resultatet!

Och Sofie, nu ska jag väl försöka att blogga oftare!

RSS 2.0